Работата по “Мисис Даутфайър 2” е прекратена

2014-08-13 17:30:00
Работата по “Мисис Даутфайър 2” е прекратена
Снимка: outnow.ch

Безспорно, един от най-гледаните и обичани кино жанрове е комедията. Комедийните филми са предпочитана алтернатива за мнозина, тъй като успяват да ни отделят от сивото, скучно и понякога доста стресово ежедневие и да ни дадат няколко минути, в които да се забавляваме и посмеем на воля. Кинотворците всячески опитват да намерят онази невероятна симбиоза между наистина интересен сюжет и оригинални шеги, които да повтаряме дълго след като излезем от тъмната зала.

 

 

И колкото и да е трудно това понякога, няма как да отречем, че има не малко филми, които се справят с наглед трудната задача. Доказателство за това е един от любимите ни комедийни филми, а именно “Мисис Даутфайър”. Той успя да плени толкова много хора, че когато разбрахме, че вече се работи по втора част, която ще ни върне към приключенията на невероятния образ, бяхме в екстаз.

 

А когато от студиото 20th Century Fox заявиха, че Робин Уилямс ще се завърне отново в ролята на актьора Даниел Хилърд, бяхме повече от сигурни, че това определено ще е комедията на годината. За съжаление обаче, трагичните събития от последните няколко дни, ни лишиха не само от евентуалното връщане на познатия ни и любим образ на Мисис Даутфайър, но и от един невероятен актьор, който ще помним дълго.

 

Робин Уилямс бе един от хората, на които можеш да се възхищаваш. Той постигна толкова много в кариера си, изигравайки ключови образи в не малко филмови шедьоври, показвайки ни, че притежава нещо повече от талант, той живее, за да играе, че няма как целият свят да тъжи за липсата на такъв невероятен талант.

 

Неговата смърт е и основната причина да бъде прекратена работата по евентуалното продължение на "Мисис Даутфайър". Наясно сме, че целият екип стоящ зад проекта е повече от разтърсен от загубата, затова сме убедени, че и всички фенове, колкото и запалени да са по филма, ще разберат решението на филмовото студио.

 

Не малко слухове твърдят, че въпреки трагичното събитие, продуцентите на филма, няма да се откажат от успешната си идея и съвсем скоро ще рестартират поредицата с нови актьори. От студиото все още не са изчезнали с информация по въпроса, тъй като не смятат, че сега е подходящото време да се говори по този въпрос.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

И да направят филма, няма да е същото... никак.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия